Hoppa till sidans innehåll

Information och intresseanmälan

29 OKT 2019 14:49
IF UDD styrelse informerar. Läs mer här..
  • Skapad: 29 OKT 2019 14:49

Hej alla barn och föräldrar i IF UDD,

så här på hösten avslutar vi friidrottsåret utomhus, och går in och påbörjar innesäsongen. Vi har massor av roliga träningar och tävlingar att se fram emot, både för våra barn, ungdomar och veteraner. 

 

Några av våra duktiga ungdomar har precis startat en Friidrottsskola för klubbens allra yngsta barn. Hela arton barn är med i denna grupp - ett härligt gäng! IF UDD Running Team kör på flitigt, och klubbens duktiga tränare har flera pass i veckan med sina olika barn- och ungdomsgrupper. Klubben har även hållit träning för utifrån inbjudna löpare under hösten, och våra veteraner har kommit igång med träning på lördagarna.

Vi har haft vårt första möte med kommunen angående vårt nya klubbhus, för våra nära 200 medlemmar, och de initiala skisserna ser mycket fina ut.

Klubbens ekonomi är i god ordning, och vi har nyligen fått flera nya sponsorer.

   Som ni förstår ligger det mycket arbete bakom dessa framgångar. Arbete av våra aktiva självklart, men också från deras föräldrar, syskon och mor- och farföräldrar, som hjälper till vid klubbens aktiviteter, samt från klubbens tränare, styrelse, kanslist, tävlingskommitté och valberedning.

Vi är en tapper skara som kämpar på, men vi är alltför få.

Vi behöver nu din hjälp för att kunna hålla fast vid klubbens höga ambition. Vi i styrelsen vill att du funderar på vad du kan göra för IF UDD. Tänk på att vi arbetar för att våra barn ska få det så bra som möjligt i vår klubb. Vi behöver personer till bl.a. styrelse, valberedning och tävlingskommitté, men även andra grupper och uppgifter finns för dig.

Du behöver inte vara förälder för att vara med, även aktiva eller mor- och farföräldrar kan anmäla sig. 

 

Välkommen att anmäla ditt intresse till Ingela på kansliet (0732344510)  This is a mailto link eller till ordförande Anders Alvemalm (0708-666900This is a mailto link

 

Med vänliga hälsningar, IF UDDs styrelse genom Anders Alvemalm, ordförande

Skribent: Anders Bergdén
E-post: Adressen Gömd

Huvudsponsor


Sponsorer


Uniper-Logo 220.png 

 


 

Postadress:
IF Udd - Friidrott
Skyttevägen 14
37434 Karlshamn

Besöksadress:
Skyttevägen 14
37434 Karlshamn

Kontakt:
Tel: 0732344510
E-post: This is a mailto link

Se all info